Catastrofale brand bij CrimethInc.

Categories:

Er is een catastrofale brand bij CrimethInc. geweest, een bekende anarchistische uitgever/propagandagroep waarvan ook regelmatig spul in NL wordt verspreid. Geef gul als je kan!

Dit betekent voor ons een enorme tegenvaller. Om de activiteiten te hervatten, moeten we de boeken, posters, stickers, computers, printers, verpakkingsmaterialen, meubels en vele andere dingen vervangen en een nieuwe ruimte beveiligen.

Wij zijn een geheel vrijwilligersorganisatie. We hebben altijd met een klein budget gewerkt en al ons printmateriaal tegen break-even prijzen verkocht. We doen dit al 25 jaar en steunen de sociale bewegingen waaraan we deelnemen. We ontvangen geen subsidies of enige andere bron van externe financiering. We zijn vastbesloten om weer op de been te komen en onze missie voort te zetten, maar we hebben hulp nodig.

Het is vooral jammer dat dit gebeurt nu we op het punt staan ​​een Kickstarter-campagne te voltooien om twee van onze boeken opnieuw te drukken. Het goede nieuws is dat, aangezien die boeken nog steeds in de wachtrij van de fabriek staan, ze niet door de brand zijn vernietigd. Ze gaan nog steeds uit zoals beloofd zodra we ze ontvangen. Het voelt ontmoedigend om nu meer hulp te vragen, maar we hebben echt geen andere keuze.

Ten slotte, naast het doen van een eenmalige donatie om ons weer op de been te helpen, smeken we u om te overwegen een maandelijkse, terugkerende donatie te doen om ons te helpen dit werk in de komende jaren te ondersteunen. Je kunt hier doneren. Fiscaal aftrekbare donaties kunnen hier ook rechtstreeks worden gedaan.

Heel erg bedankt aan iedereen die ons heeft geholpen om zo ver te komen. Als we hier doorheen kunnen komen, beloven we dat we dit werk nog tientallen jaren zullen blijven doen.
More aerial footage.